Επενδύσεις Motorstar Καραγιάννης

Επενδύσεις Motorstar Καραγιάννης Καβάλα

 

Οι Επενδύσεις της Motorstar Καραγιάννης στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκίνησαν το 1989.

Μια οικογενειακή επιχείρηση χωρίς προσωπικό, εκπροσωπώντας την Ford στην Δράμα , σε μια εγκατάσταση 250m2 στην διαστάυρωση  Ξηροποτάμου στην Δράμα.

Στην εγκτάσταση αυτή λειτουργούσε  τμήμα πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων Ford  και mεταχειρισμένων   αυτοκινήτων καθώς και συστεγαζόμενο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Ford.

Τον Νοέμβριο του 1997 αναλάβαμε την εκπροσώπιση της μάρκα Ford και στην Καβάλα σαν εισαγωγείς πλέον όλων των προιόντων της μάρκας Ford.

Έτσι δημιουργήσαμε μια νέα εταιρία με την επωνυμία Motorstar Καραγιάννης α.ε , με έδρα τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα .

KEFALIDA EPENDISEVN

στην  νέα εγκατάσταση 600m2  λειτούργησαν τμήματα πωλήσεων καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και συνεργείο αυτοκινήτων.

Τον Απρίλιο του 2001 με μια νέα επένδυση ολοκληρώνουμε την κάθετη μονάδα μας στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα με την λειτουργία υπερσύγχρονου Φανοβαφείου  600m2.

Τον Μάρτιο του 2004 μετεστεγάζουμε την μονάδα της Δράμας σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 450m2. στο 6ο χιλ  Δράμας – Καβάλας .

Οι Επενδύσεις Motorstar Καραγιάννης ανήλθαν σε 400.000€ περίπου και με 11 άτομα κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρουμε υπηρεσίες σε 6.500 και πλέον πελάτες μας!